SERVICIIMachiaj natural

Scopul machiajului natural este de a sublinia si pune in evidenta trasaturile fetei si de a infrumuseta si adauga un plus de feminitate chipului.
Machiajul natural, desi la prima vedere pare a fi foarte usor de realizat, in realitate daca nu se exagereaza cu produsele cosmetice asta nu inseamna ca tehnica de realizare a sa este mai putin complexa. Obtinerea unui aspect natural reusit presupune cunoasterea catorva tehnici si procedee de aplicare a produselor cosmetice, astfel incat rezultatul final sa fie cel dorit.
Prin folosirea unor produse cosmetice profesionale si a unor tehnici moderne de aplicare a acestora, machiajul natural poate transforma intreaga fizionomie a fetei pastrand in acelasi timp naturaletea si feminitatea acesteia.Machiaj de seara

In functie de rochia si accesoriile alese, un rol pregnant pentru a avea o seara perfecta il joaca machiajul purtat.
Machiajul de seara poate fi indraznet, dramatic sau minimalist in functie de evenimentul la care participati sau de tinuta aleasa.
Pentru a beneficia de atentia cuvenita si pentru fi plina de incredere lasati-va pe mana unui specialist pentru realizarea un machiaj profesional care sa va reprezinte.
Machiaj de mireasa

Pentru ca ziua nuntii este cel mai important eveniment din viata fiecarei femei, pe langa rochia care este purtata, machiajul joaca un rol foarte important.
Machiajul miresei reprezinta expresia elegantei si a rafinamentului in cea mai importanta zi din viata noastra.
Daca de obicei la evenimentele mai speciale sau petreceri alegem sa purtam machiaje mai deosebite, pentru ziua nuntii noastre trebuie sa ne orientam catre machiaje care aduc un plus de stralucire si ne pun in valoare atat trasaturile cat si rochia de mireasa.Pensat / Stilizat sprancene

Desi de multe ori sunt considerate mai putin importante, sprancenele reprezinta 50% din efectul pe care un machiaj il are. Pentru a se crea o armonie a chipului, forma sprancenelor este deosebit de importanta.
Stilizarea sprancenelor se realizeaza intotdeauna de catre un specialist care prin experienta pe care o are va putea alege forma potrivita pentru fiecare chip.Machiaj tematic / Face painting

Pentru realizarea unui machiaj tematic sau face painting profesional se folosesc instrumente speciale si vopsele viu colorate, pe baza de apa cu o mare putere de acoperire. Atat pentru petrecerile tematice cat si pentru petrecerile prichindeilor, machiajul tematic / face paiting-ul va face intotdeauna senzatie.
Acest tip de machiaj duce la nivel de arta intreaga conceptie despre machiaj.Machiaj efecte speciale

Machiajul de efecte speciale este o latura a makeup-ului ce presupune cunostinte si tehnici avansate de machiaj.
Rolul machiajului de efecte speciale este de a simula intamplari din viata reala, de a imbatranii un chip, sau de a transforma radical fizionomia persoanei respective.
Acest tip de machiaj este des utilizat in cinematografie sau teatru pentru rolurile ce trebuiesc interpretate, iar produsele si tehnicile de aplicare sunt cu totul speciale.