Machiaj mireasa

Machiajul miresei reprezinta expresia elegantei si a rafinamentului in cea mai importanta zi din viata noastra.
Daca de obicei la evenimentele speciale sau petreceri alegem sa purtam machiaje deosebite, pentru ziua nuntii noastre trebuie sa ne orientam catre machiaje care ne aduc un plus de stralucire si ne pun in valoare atat trasaturile cat si rochia de mireasa.

Cu o viziune proaspata, moderna, combinata cu pasiunea pentru a face femeile sa se simta si sa arate minunat, Katiusa va crea un machiaj de mireasa pentru ziua ta cea mare, exact ca cel pe care ti l-ai imaginat intotdeauna. Pentru ca stie ca ziua nuntii este o zi foarte importanta a vietii tale, Katiusa realizeaza machiaje pentru mirese la nivel profesionist, astfel incat tu vei arata magnific si te vei simti relaxata si sigura, lasandu-te pe mana unui make up artist cu experienta.

Produsele de machiaj utilizate la realizarea machiajului de mireasa de catre Katiusa sunt produse profesionale de cea mai buna calitate, special alese pentru a arata perfect in pozele si filmarile video din timpul nuntii, fiind in acelasi timp si rezistente in timp si la apa. Aceste avantaje te vor face sa arati si sa te simti uimitor. Katiusa garanteaza ca vei fi cea mai frumoasa in ziua nuntii si cu orice alta ocazie speciala, ori de cate ori vei apela la serviciile sale.

Cat de important este si ce rol joaca machiajul pentru mireasa

Unul din componentele cele mai importante din tinuta unei mirese este machiajul. Katiusa Popovici stie ca acesta este de multe ori piesa de rezistenta ale intregului ansamblu si poate fie sa amplifice importanta si atmosfera feerica a ceremoniei sau sa le submineze. De aceea este nevoie intotdeauna de o mana profesionista pentru aplicarea machiajului atunci cand este vorba de momente care stau la baza visurilor si fanteziilor pe care le-ai avut toata viata.

Cand este vorba de machiaj, si in special cel destinat evenimentelor importante si unice in viata unei femei, este imperativa o abordare care sa tina cont atat de ultimele inovatii din vasta lume a makeup-ului, dar si de trasaturile faciale ale miresei, de look-ul rochiei si de toate celelalte elemente astfel incat sa se creeze o senzatie de tot unitar, care este in concordanta cu tema centrala a evenimentului.

Lumea este in continua schimbare, iar machiajul nu face exceptie de la aceasta regula. Katiusa Popovici selectioneaza cu atentie toate produsele cosmetice folosite astfel incat machiajul miresei sa reziste in orice conditii pe durata intregii zile si sa arate perfect atat in poze si filmari dar si in acel moment magic cand valul se ridica pentru prima oara.

Inzestrata cu talent si pasiune si intotdeauna dornica de a fi in pas cu ultimele noutati din lumea makeup-ului, Katiusa isi dedica ingeniozitatea si experienta dobandita pentru ca tu sa te poti simti in largul tau si complet sigura pe tine in acea zi de basm in care totul se va schimba exact asa cum ti-ai dorit dintoteauna.

Machiaj Lavinia

Machiaj Valentina

Machiaj Geanina

Machiaj Anda

Machiaj Camelia

Machiaj Dana

Machiaj Raluca

Machiaj Adriana

Machiaj Lavinia

Machiaj Roxana

Machiaj Larisa

Machiaj Ana Maria

Machiaj Violeta

Machiaj Roxana

Machiaj Alina

Cu o viziune proaspata, moderna, combinata cu pasiunea pentru a face femeile sa se simta si sa arate perfect, Katiusa va crea un machiaj mireasa pentru ziua ta cea mare, exact ca cel pe care ti l-ai imaginat intotdeauna. Katiusa realizeaza

machiaj

pentru mirese la nivel profesionist, astfel incat tu vei aratat magnific si te vei simti relaxata si sigura, lasandu-te pe mana unui make up artist cu experienta.

Produsele cosmetice utilizate la realizarea unui machiaj mireasa de catre Katiusa sunt special alese pentru a aratat perfect in pozele si filmarile video din timpul nuntii, fiind in acelasi timp si rezistente in timp si la apa. Aceste avantaje te vor face sa arati si sa te simti uimitor. Katiusa garanteaza ca te vei fi cea mai frumoasa in ziua nuntii si cu orice ocazie speciala cu care vei apela la serviciile sale.

Formular machiaj mireasa

Nume si Prenume:


Email:


Telefon:


Mesaj: