Buna!

Numele meu este Katiusa Popovici si sunt make up artist. Deoarece am fost intotdeauna atrasa de machiaj si in general de partea estetica a lucrurilor, am ales sa studiez arta machiajului la una dintre cele mai bune academii de profil din Romania, Kruger Brent Make-up Academy.

Am specializare in machiaje beauty & fashion, in machiaje efecte speciale, machiajul cu aerograf dar si in stilizarea sprancenelor si aplicarea genelor fir cu fir. Deoarece sunt dornica sa fiu mereu la curent cu tot ceea ce este nou in arta machiajului, am participat si voi participa mereu la masterclass-uri de perfectionare.

Sunt foarte dedicata in ceea ce fac si pun multa pasiune in realizarea fiecarui machiaj, fie ca este un machiaj pentru o sedinta foto sau un simplu machiaj de infrumusetare.

Consider ca machiajul bine facut poate face o femeie sa se simta completa, de aceea daca iti doresti un machiaj profesional, te astept cu drag in lumea mea, o lume a frumusetii, in care te voi ajuta sa iti descoperi stralucirea!