machiajul-pe-timpul-verii-cum-il-alegi-si-aplici-720x550_c

,,Cele mai in voga culori  in machiaj,  coafura,  vestimentatie si nu numai , sunt alese  ca de fiecare data de institutul Pantone.

Asa cum in 2015, culoarea  in mare voga  a  fost marsala, in 2016 rozul cuart si albastrul seren (albastrul cerului), pentru 2017 Institutul Pantone a stabilit  initial o lista cu mai multe culori ce vor fi in mare trend in anul acesta iar din acestea a fost aleasa una singura :)

De la nuante luminoase si vii pana la tonuri lemnoase, culorile anului 2017 amintesc de data aceasta, de culorile  naturii.

Sursa de inspiraţie a celor zece nuanţe publicate de Instititul Pantone pentru primăvara lui 2017 este mediul înconjurător, deci vorbim despre nuanţe luminoase, pastelate, odihnitoare pentru ochi şi suflet.

In propunerile Institutului s-au regasit  nuanţe de albastru, verde pastel şi o  serie de tonuri calde, între roz pal şi roşu vibrant.

Lista celor zece culori Pantone pentru 2017 sunt: Niagara, Pale Dogwood, Primose Yellow, Greenery, Lapis Blue, Pink Yarrow, Flam, Kale, Island Paradise şi Hazelnut.

Culoarea anului 2017 a fost aleasă in cele din urma din aceste zece culori,  iar aceasta este verdele proaspat- Greenery.

Cei de la Institut spun despre această nuanţă de verde proaspat că poartă cu ea o notă care te răcoreşte, adică te îndeamnă să iei o gură de aer în natură şi să te încarci cu energie.

Insa  in toamna 2017 ne reintoarcem la clasic, la elemente de baza, reinterpretate, dar in continuare extrem de feminine.

In continuare iti voi spune cum putem sa introducem  aceste culori in voga ale anului 2017, in  machiajul de zi cu zi sau cel de eveniment.

Tenul va fi obligatoriu proaspat, natural si luminos.  Se accentueaza obrajii pentru a le da o stralucire rozalie sau piersichie.  Fardul de obraz roz pal poate fi greu de purtat, asa ca alege o nuanta cremoasa cu particule sidefate, pentru a oferi obrajilor tai o stralucire roz, magulitoare. Sau daca nu, blush-ul de culoarea piersicii este foarte potrivit atat pentru machiajul de zi cat si pt cel se seara.

Se pune accent si pe tenul stralucitor obtinut cu ajutorul iluminatoarelor, pudrelor si cremelor cu particule sclipitoare si nuantelor metalice.

Pt ochi, culorile naturii – acestea vor fi  fara indoiala, nuantele preferate pt machiaj  in anul 2017.  Putem introduce in machiaj  chiar si culoarea anului 2017, nuanta  de verde proaspat.

Machiajul  grafic va ramane in continuare la moda, foarte accentuat cu buze nude, asa ca indiferent de fizionomie, fiecare isi  poate gasi un stil personal  care sa fie si in tendinte.

In  noul an,  ochii se vor infrumuseta cu tot felul de elemente grafice sau se va reinterpreta clasicul ”cat-eyes”. Atata timp cat  linia de tus iese mult in evidenta, iar aceasta este cat mai groasa , abstracta si  geometrica, atunci este in trend.

Smokey eyes nu iese din trend, dar si acesta va fi in 2017 fie  mai subtil sau  foarte puternic in stilul gotic.

Daca esti o persoana  mai indrazneata poti purta in 2017  un ruj puternic in nuante de rosu care nu se va demoda niciodata sau daca nu, nuantele nude sau nuantele foarte inchise, gotice vor fi in  trend.

Sprancenele  vor fi in continuare groase  si cat mai naturale.

Inca un stil preluat din trendurile de make-up din 2016, sprancenele cat mai naturale  sunt preferate si in cazul anului 2017.

Eu le prefer pe acestea,  deoarece nu imi plac deloc sprancenele  prea stilizate, care sterg din aspectul natural al fetei.”

Orice varianta ai alege, eu  te asteapt  cu si mai multe sfaturi si make up-uri personalizate la studioul  meu de machiaj. Am specializare in machiaje beauty & fashion, in machiaje  efecte speciale, machiajul cu aerograf, dar si in stilizarea sprancenelor si aplicarea genelor fir cu fir.  Portofoliul meu  il poti vedea  pe www.katiusapopovici.ro  sau pe facebook.com/KatyaMakeUpArtist