concealer

Concealer-ul este prietenul tuturor femeilor si va pot spune ca nu am intalnit inca o persoana careia sa nu-i prinda bine o aplicare a acestuia.

Acesta lumineaza tenul si estompeaza eficient diferentele de culoare ale acestuia, uneori chiar mai bine decat fondul de ten. El poate fi aplicat singur sau impreuna cu fondul de ten. Daca vrei sa il folosesti impreuna cu fondul de ten, concealer-ul se aplica intodeauna dupa ce ai aplicat fondul de ten.

Concelearul il poti  gasi pe piata in mai multe nuante  de aceea e bine sa tii cont intodeuna  atunci cand doresti sa il achizitionezi, de culoarea tenului tau. De obicei trebuie sa folosesti o nuanta mai deschisa cu un ton sau un semiton decat nunata tenului tau sau a fondului tau de ten.

Citeste in continuare cum se aplica corect concealer-ul in functie de zone:

Zona de sub ochi

Chiar si cel mai curat ten poate prezenta o zona decolarata sau mai pigmentata sub ochi, rezultat ca urmare a unei perioade de somn insuficient sau de natura genetica. Tapotarea  usoara a unui concealer cu o nuanta putin mai deschisa decat culoarea tenului tau in jurul ochilor va adauga un efect de lifting zonei, te va face sa arati mult mai odihnita si iti va lumina intreaga fata.

In jurul nasului

Zona din jurul nasului tinde sa se inroseasca, mai ales atunci cand ne suflam nasul, fie din cauza racelii sau alergiilor sezoniere. Utilizarea corectorului potrivit nuantei pielii tale, dupa ce ai hidratat-o din plin, iti va salva nasul de aspectul unui clovn.

Pe buze si in jurul buzelor

Poti folosi concealer-ul si in zona buzelor, tapotand usor, daca vrei sa le evidentiezi forma. Daca optezi pentru un ruj rosu aprins sau in culoare prunei, vei defini mult mai bine forma daca folosesti inainte si concelear-ul. Un alt truc pe care il folosesc este sa aplic putin concealer si putin iluminator pe conturul buzelor  inainte de ruj pentru a activa factorul de luminozitate.

Pentru estomparea petelor

Concealer-ul este cel mai bun prieten al pielii predispuse la acnee. Concealer-ul este o modalitate foarte buna de a acoperi ceea ce nu vrei sa arati dupa ce in prealabil ai folosit un fond de ten cu un grad de acoperire mai mare. Si inca un sfat: sa ai la tine mereu si o pudra pentru acoperirea si estomparea texturii de trecere intre zonele acoperite si neacoperite.

Nu uita ca te astept la studioul meu de make-up cu si mai multe sfaturi personalizate. Te invit sa intrii pe site: www.katiusapopovici.ro, unde poti gasi atat detalii de contact, cat si portofoliul meu.