roscata

Cand vine vorba de rutina zilnica a machiajului unei roscate natural, cea mai mare provocare este gasirea culorii potrivite pentru a pune in evidenta tenul deschis la culoare dar si genele si sprancenele.

Acest lucru poate  fi foarte dificil din moment ce majoritatea roscatelor au genele si sprancenele foarte deschise la culoare. Astazi iti voi da cateva sfaturi daca si tu te numeri printre roscate.

Pentru sprancene ai nevoie de: un gel fixator si doua pensule.

Asorteaza gelul fixator cu culoarea parului tau pentru un look cat mai natural.

Aplica gelul de sprancene in aceeasi directive in care creste si parul. In timp ce il aplici, asigura-te ca le conferi sprancenelor forma dorita. In final, foloseste una dintre pensulele special create in acest sens si piaptane-le pentru a elimina surplusul de gel.

Pentru gene vei avea nevoie de:

  • Rimel maro
  • Curler pentru gene
  • Pensula speciala (cu perii in forma de evantai)

 Onduleaza-ti genele cu ajutorul periei speciale.

orig - Copy

Aplica rimelul pe toata lungimea genelor.

Cu ajutorul pensulei speciale, aplica rimelul si pe restul genei pentru a evita diferentele de culoare.

orig2 - Copy

Daca iti doresti un plus de efect, aplica doua sau trei straturi.

 Roşcatele  au în general tenul foarte deschis la culoare.

De aceea, pentru machiajul ochilor, foloseşte culori cât mai naturale şi pastelate. Daca doresti un machiaj mai indraznet, poti folosi culori ca burgundy, mahon, magenta, rosu-violet sau  rosu-cupru.

Ca blush poti folosii unul in culoarea piersicii care va arata foarte bine pe culoarea tenului tau iar ca ruj poti obta pentru culori ca rosu, corai sau daca vrei ceva mai natural, poti folosi un ruj mai piersichiu.

Sper sa te ajute sfaturile mele si nu uita ca te astept la studioul meu de make-up cu si mai multe sfaturi personalizate. Te invit sa intrii pe site: www.katiusapopovici.ro, unde poti gasi atat detalii de contact, cat si portofoliul meu.