red-spots

Din pacate, putine sunt persoanele care se pot mandri cu un ten impecabil. Insa pentru noi celelalte, s-au inventat produsele de make-up care ne ajuta sa acoperim cat mai natural orice imperfectiune. Fie ca este vorba de urme lasate de acne, cosuri, vase de sange sparte, alergii sau iritatii, petele rosii pot deveni neplacute atunci cand iti doresti sa ai un look de nota 10. Asa ca astazi o sa te invat cum sa folosesti concelearul pentru a acoperi micile imperfectiuni, acestea fiind dificil de acoperit doar cu fond de ten. Dar utilizand o tehnica eficienta si concealerul potrivit, iti garantez ca vei zambi atunci cand te vei privi in oglinda.

untitled

Pentru a ne da seama cum acoperim petele rosii sau cosurile, sa ne uitam la imaginea de mai sus. Daca vrei sa estompezi culoarea rosie, ar trebui sa alegi una din culorile opuse, in cazul nostru fiind vorba de verde, pentru persoanele cu tenul deschis la culoare sau in tente rozalii.

Chiar daca la inceput poate parea intimidant sa folosesti un concealer verde, cu timpul te vei obisnui si vei scapa definitiv de neplacerile provocate de petele rosii.

Daca ai pielea mai inchisa la culoare, s-ar putea sa ti se potriveasca mai bine culoarea galbena ca si concealer. Daca vrem sa estompam zona de sub ochi, vom folosi un concealer galben, culoarea opusa pentru mov in care apar de cele mai multe ori cearcanele.

Concealer-ul este o modalitate foarte buna de a acoperi ceea ce nu vrei sa arati dupa ce in prealabil ai folosit un fond de ten cu un grad de acoperire mai mare. Si inca un sfat: sa ai la tine mereu si o pudra translucida  pentru acoperirea si estomparea texturii de trecere intre zonele acoperite si neacoperite.

Nu uita! Atunci cand ai de-a face cu o piele care se irita foarte usor, este foarte important sa te hidratezi corespunzator. Atunci cand tenul tau este hidratat, eviti efectul de masca.

Sper sa te ajute sfaturile mele si nu uita ca te astept la studioul meu de make-up cu si mai multe sfaturi personalizate. Te invit sa intrii pe site: www.katiusapopovici.ro, unde poti gasi atat detalii de contact, cat si portofoliul meu.