trusa-machiaj

Pe langa pensulele de machiaj, exista alte cateva instrumente pe care fiecare make-up artist trebuie sa le poarte cu el. Asa ca daca vrei sa urmezi o cariera in acest domeniu, acestea sunt instrumentele care iti permit sa te pregatesti si sa perfectionezi fiecare aplicare a machiajului: penseta, spatulele,ondulatorul de gene si setul de buretei indispensabili, toate au rolul lor si sunt un must in trusa ta. Cele mai multe dintre aceste elemente se gasesc atat in magazine dar  le puteti gasi si pe siteuri care comercializeaza produse profesionale.

Bureteii

Chiar daca nu esti un fan al aplicarii machiajului cu bureteii, acestia sunt un must have in special beauty blender-ul.

Periutele de mascara

Poti evita contaminarea si pericolele de infectare prin utilizarea periutelor de mascara de unica folosinta.

Sfat! Din moment ce cumparam majoritatea rimelurilor pentru periuta, incearca atunci cand se termina produsul sa cureti periuta in loc sa o arunci o data cu tubul de mascara.

Bureteii de pudra

Bureteii pentru pudra ajuta la absorbtia grasimii de pe fata si au rolul de a crea un finis lipsit de stralucire. Acestia  sunt foarte buni pentru fixarea machiajului.

Betisoarele de urechi si dischetele demachiante

Aceste elemente sunt ieftine si de mare ajutor in realizarea unui machiaj.

Penseta

Precizia unei pensete bine alese nu se compara cu nimic altceva. Te ajuta sa indepartezi imediat firele nedorite si la fel ca si pensulele de machiaj, sunt disponibile in foarte multe magazine.

Ondulatorul de gene

Acest instrument este o modalitate usoara  de a curba genele atunci cand acestea sunt drepte.

Spatula de metal

O spatula de acest gen previne orice fel de contaminare. O poti folosi de fiecare data cand vrei sa scoti un produs din recipientul sau fara sa il atingi cu degetele.

Paleta pentru machiaj

Pentru amestecare si personalizare precum si pentru masurile de precautie pentru sanatate si siguranta, o astfel de paleta este un instrument nepretuit.

Foarfeca cu varfuri rotunde

Pentru gene sau orice alta taietura care apare, aceasta poate fi consierata un colac de salvare.

Sper sa te ajute sfaturile mele si nu uita ca te astept la studioul meu de make-up cu si mai multe sfaturi personalizate. Te invit sa intri pe site: www.katiusapopovici.ro, unde poti gasi atat detalii de contact, cat si portofoliul meu.