3_1114_mascarawarming_700x400

Astazi vei afla 10 sfaturi prin care te poti bucura mai mult de noua ta mascara.  Astazi iti voi  dezvalui cateva secrete prin care iti poti utiliza noua mascara pentru a avea gene voluminoase si naturale. Pentru ca toate domnisoarele m-au  intrebat care sunt tehnicile prin care reusesc sa definesc  genele  astfel incat sa arate naturale si fermecatoare, m-am hotarat sa scriu acest articol.

Sfat 1: Daca ai o perie traditionala de rimel si vrei sa imbunatatesti metoda de aplicare a rimelului in timp ce il aplici, poti face o miscare in zig-zag incepand de la radacina si terminand spre varf. Spre deosebire de metoda simpla prin care aplici mascara cu o singura miscare de sus in jos, aceasta metoda are un efect mai bun.

Sfat 2:  „Nu uita ca pentru a acoperi genele interioare, multe femei aplica mascara de la mijlocul genelor spre coltul ochilor. Acest lucru reda iluzia schimbarii formei ochilor, facand genele sa arate mai apropiate, sau mai inguste”, a afirmat Katiusa Popovici.

Sfat 3: Tamponeaza varful rimelului pe o discheta pentru a scapa de surplusul de mascara care se formeaza pe perie. Acest lucru te va ajuta sa nu ai gene inegale, sau prea incarcate.

Sfat 4: „Este in regula sa indoi peria rimelului pentru a putea sa aplici rimelul si pe cele mai mici gene”, afirma Kariusa Popovici.

Sfat 5: Daca utilizezi un primer pentru gene, mai ales unul alb, asteapta intre 1 si 30 de secunde pentru ca primerul sa se usuce, si apoi aplica rimelul. Astfel eviti situatia in care vei avea mascara gri, in loc de mascara neagra.

Sfat 6: Atunci cand aplici mai multe straturi de rimel, evita sa pui mai multe straturi pe un singur ochi, deoarece genele tale vor avea un aspect incarcat. In schimb, pentru a avea gene voluminoase, aplica rimel intai pe ochiul stang, si apoi pe cel drept, pentru a se putea usca.

Sfat 7: Cu ajutorul pensulei rimelului tau iti poti peria sprancenle pentru a le oferi un aspect ingrijit.

Sfat 8: Un rimel il poti folosi aproximativ trei luni, insa iti poti cumpara unul nou atunci cand vezi ca nu mai confera genelor tale aceeasi textura ca la inceput.

Sfat 9: Daca te-ai confruntat cu o iritatie la ochi, sau cu o situatie neplacuta, schimba-ti rimelul, pentru ca microbii si bacteriile pot ajunge in tub si poti face din nou aceeasi iritatie.

Sfat 10: Nu te intrista atunci cand ti se termina rimelul, deoarece poti recicla peria curatand-o cu demachiant si o poti folosi in a-ti peria sprancenele, sau in a-ti separa genele.

Tot ce iti mai ramane de facut este sa te bucuri de noul tau rimel!

Te asteptam cu si mai multe sfaturi, tehnici de aplicare a makeup-ului la studioul nostru de machiaj. Katiusa Popovici este specialista in machiate beauty&fashion, in machiaje cu efecte speciale, dar si in stilizarea sprancenelor si aplicarea genelor fir cur fir. Pentru mai multe sfaturi in ceea ce priveste secretele machiajului, te invitam sa urmaresti site-ul: http://katiusapopovici.ro.